Cum să alegi culorile care ți se potrivesc cel mai bine

Cum să alegi culorile care ţi se potrivesc cel mai bine

Culoarea poate fi unul dintre elementele cele mai importante care atrag atenţia asupra unei încăperi, şi afectează starea de spirit a oamenilor, făcându-i să se simtă ca la ei acasă. Sau poate chiar mai bine.

A fi gazda perfectă începe prin crearea camerei perfecte pentru oaspeți. Nu este nici un secret faptul că un somn bun de noapte departe de casă poate fi dificil, dar unele dormitoare confortabile de oaspeți sunt inspirația perfectă pentru a crea propriul tău cuib de vis pentru vizitatorii tăi.

1. Albastru

În cazul în care camera ta este aqua sau azur, probabil că atrage deja atenţia destul de tare. Dacă îţi doreşti să scoţi în evidenţă camera, navy blue este una dintre cele mai potrivite alternative la negru. Cel puţin în 2017. Modernă şi elegantă, navy blue se potriveşte bine cu aproape orice culoare şi redă un aer misterios, fără să micşoreze încăperea (aşa cum o face negrul).

2. Galben

În mod surprinzător, a doua cea mai bună culoare pentru somn este galben. Nuanța însorită stimulează sistemul nervos, încurajând relaxarea. În plus, umbra veselă creează confort instant.

3. Verde

Se spune că verdele este o culoare rece, însă combinată cu nuanţele potrivite, poate transforma o încăpere într-una elegantă şi plăcută. Chiar şi culoarea nului 2017 este greenery, aşa cum a numit-o Pantone, care are rolul de a reprezenta revitalizare şi reîmprospătare.

4. Alb

Albul este alegerea cea mai simplă şi sigură atunci când vrem sa nu atragem atenţia cu ajutorul vopselei. Dar, un perete alb este mereu elegant, şi niciodată nu vei da greș din acest punct de vedere. Chiar mai bine, poţi să faci orice fel de combinaţii în cameră, pentru ca albul nu te limitează!

5. Mov

Movul, deşi nu este cea mai odihnitoare culoare, este una dintre cele elegante. Asta, atata timp cât ştim să o combinăm cu o nuanţă de alb sau crem.

Dacă nu vrem camera complet albă, de cele mai multe ori ne dorim să adăugăm o culoare vie, care să scoată în evidenţă felul în care este aranjată camera. Însă trebuie să avem grija de nuanţa culorilor pe care le alegem, pentru că nu vrem să obţinem rezultate sub aşteptările noastre. O parte din culorile în trend anul acesta sunt cele menţionate mai sus, care credem că te-ar putea ajuta în orientarea către alegerea aspectului camerei.

Cum să alegi culorile care ți se potrivesc cel mai bine

by | Dec 20, 2017 | Uncategorized | 0 comments