4 culori de vopsele pentru interioare tomnatice

Toamna este un anotimp cu o varietate impresionantă de nuanțe și culori calde ce se îmbină armonios pentru a forma peisaje de neuitat. Pentru toți cei ce doresc să creeze astfel de peisaje și în locuințele lor cu ajutorul vopselelor de interior, am creat o listă de culori tomnatice din paletarul ColorEX:

1. Roșu închis

O culoare destul de excentrică pentru interiorul unei camere, roșul închis pare mai puțin impunător când este aplicat pe un singur perete, sau pe o singură zonă a pereților. Mobila și accesoriile de culoare maro și bej sunt recomandate pentru a crea o atmosferă veritabilă de toamnă.

2. Bej

Vopselele de interior în nuanțe de bej fac dormitoarele, holurile și camerele de zi să pară mult mai primitoare și dau un sentiment de ”acasă” întregii locuințe. Sfatul nostru este să adăugați decorațiuni și/sau mobilier maro, albastru închis și alb pentru a crea contraste interesante.

3. Teracotă

Teracota este o culoare ce se potrivește perfect cu zilele de toamnă, fiind în același timp sofisticată și plină de personalitate. Pentru un impact vizual puternic, puteți încerca să adăugați în aceeași cameră culori precum alb, mov și verde deschis.

4. Nuanțe de gri

Griul poate fi o culoare foarte elegantă dacă știți ce nuanțe de vopsele de interior să alegeți. Recomandarea noastră este să mergeți pe griuri deschise, cu tente de galben, roz sau albastru, ce sunt neutre și deosebite în același timp.

Acestea ar fi doar câteva din nuanțele tomnatice pe care le oferim pentru vopselele de interior din gama EX Premium. Ne mândrim cu până la 300 de nuanțe diferite, produse la comandă în funcție de specificațiile fiecărui proiect în parte. Dacă nu sunteți siguri ce culoare sau ce tip de vopsea de interior să alegeți, vă invităm să ne scrieți pe office@colorexpaints.ro, să ne contactați telefonic la 0232 211 364 și să ne vizitați în showroom-ul nostru din Lețcani, jud. Iași.

Call Now Button